dijous, 26 de juny del 2008

El libro de los muertos, de Patricia Cornwell

Patricia Cornwell. El libro de los muertos. Barcelona: Ediciones B, 2008

El libro de los muertos és el nom que se li dóna al registre on s'apunten els datos en un depòsit de cadàvers. Per a la detectiu Kay Scarpetta, protagonista dels llibres de la Cornwell, aquest terme està a punt d'adquirir un nou significat.


Scarpetta s'ha instal.lat a Charleston, on ha muntat un modern laboratori forense on hi treballa amb el seu equip, Pete Marino, la seua neboda Lucy Faranelli i Rose. Hauràn de viatjar a Italia per fer-se càrrec del cas d'una tenista famosa que ha aparegut morta i amb el cos mutilat. A l'assassí li diuen El hombre de arena, pel residu que deixa al lloc del crim. Però les probes contradictòries deixaràn bocabadats a la detectiu, al psicòleg forense Benton Wesley, parella d'Escarpetta, i als carabinieri italians. Fins que rel.lacionen varios assessinats també als Estats Units i es donen compte que es troben davant un assassí en sèrie.


Aquesta és una novel·la per als amants de l'intriga, el suspens i l'investigació detectivesca, de la mà d'una de les autores clàssiques de la novel·la negra. Molt interessant. Enganxa a llegir!

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig