dimarts, 24 de juny del 2008

Enxarxats als contes: Racó de contes

La Xarxa Telemàtica de Catalunya és un portal a Internet plé de recursos educatius. Un dels seus enllaços ens portarà a la pàgina web del Centre de Educació Infantil Empúries, qui han fet un racó de contes per als xiquets xicotets, acompanyats de dibuixos en moviment i so. Una lectura diferent i molt entretinguda de contes de tota la vida com Els tres óssos, La rateta que escombrava l'escaleta o la Caputxeta, i d'altres com El peix irisitat o La vaca Paca, que els encantarà. En tots ells, a banda de la lectura, s'us proposen diverses activitats que podeu compartir amb als xiquets.


I si encara voleu més contes, una altra opció és la web Una mar de contes. Hi trobareu contes infantils, però també contes clàssics, contes tradicional i faules de tot tipus. Llevem-nos l'idea que els contes són només per a xiquets i proveu a llegir-ne. Estàn en valencià, castellà i anglés. És una lectura lleugera i agradable que us aprofitarà per compartir-los amb el més menuts de la casa. I si vos animeu, podeu enviar el vostre propi conte, una activitat creativa per omplir estones de calor a l'estiu.

Amb totes aquestes opcions, la paraula avorriment desapareixerà del vocabulari dels xiquets aquest estiu i és una bona manera de passar temps junts.


L'il.lustració és de Natascha Rosenberg.

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig