dimarts, 11 d’agost del 2009

La trampa, de John Grisham

John Grisham. La trampa. Ed. Plaza y Janés

Kyle McAvoy, un estudiant sobresalient de Dret a la Universitat de Yale, està a punt d'acavar la carrera, quan rep la visita d'un agent del FBI que li diu que si no accepta l'oferta de treball d'un important bufet, eixirà a la llum una grabació on apareix Kyle sobre la violació d'una xica al campus, i ahí s'acabarà el seu futur com advocat.

Obligat per l'extorsió, treballarà finalment per aquest bufet, renunciant al seu plà inicial de treballar per les causes dels pobres de l'estat de Virginia. En realitat, allò que vol l'agent del FBI és utilitzar-ho per aconseguir informació sobre un cas multimilionari. Prompte comprén que no pot trair a l'empresa que li paga i no pot viure amb por tota la vida, per això decideix enfrontar-se a l'agent de la llei, que li portaràn molts problemes. Guanyarà la justícia en aquest cas?
Intriga, una bona trama d'advocats i un llibre ben escrit per un gran autor que sap d'allò que parla (era advocat abans de posar-se a escriure novel·les), es pot demanar més? Descanseu aquest estiu amb un bon llibre com aquest, a les mans.

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig