dimarts, 25 d’agost del 2009

Nocturno, de Guillermo del Toro i Chuck Hogan

Guillermo del Toro / Chuck Hogan. Nocturno. Ed. Suma (Trilogia de la Oscuridad)

Vols passar por amb una novel·la increíble escrita per un expert del terror? Guillermo del Toro, director de cinema mexicà, publica la seua primera novel·la sobre vampirs, totalment diferent dels llibres de la Stephanie Meyers o de qualsevol, perquè ja constatem a través de les seues produccions, que Guillermo del Toro té un estil molt particular, i que també transmet a aquest novel·la.

Així, el llibre té totes les característiques de les seues pel·lícules, amb les seues peculiaritats dels personatges creats per ell. En la novel·la ha participat també Chuck Hogan, escriptor de novel·les de terror i misteris, i que també deixa el seu toc d'escriptor de best-sellers.

Els vampirs sempre han estat entre nosaltres. En secret i en l'obscuritat. Esperant. Ara ha arribat el seu moment i en una setmana, Manhattan haurà desaparegut. En tres mesos, tot el país.
Tot comença un dia quan un vol procedent d'Alemanya arriba al aeroport John F. Kennedy de Nova York. Quan els passatgers es dirigeixen a la porta per desembarcar la torre perd la comunicació amb l'avió i tota l'activitat elèctrica de l'aparell es talla. No es veu ningú dins, no s'escolta res. Quan les autoritats accedeixen a l'avió, tots estàn morts. Ha sigut una epidèmia? És un atac terrorista? Prompte ho descobriràn...

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig