divendres, 13 d’agost del 2010

SOS dels personatges dels contes


Literacy Foundation: The Gift of Reading - Cinderella
Cargado por hourigan. - Mira más videos de TV y películas.

dijous, 12 d’agost del 2010

Museo de la Biblioteca Nacional: molt didàctic

dimecres, 11 d’agost del 2010

La segunda vida de Bree Tanner d'Stephenie Meyer

Stephenie Meyer. La segunda vida de Bree Tanner. Ed. Alfagura / Círculo de Lectores

Per fi arriba a la biblioteca l'últim llibre, superesperadíssim, de la saga Crepuscle, justament un poquet abans que s'estrene al nostre país la pel·lícula d'Eclipse. Perquè és interessant llegir-se-la abans d'anar al cinema? La segunda vida de Bree Tanner recupera un dels personatges d'Eclipse, la jove Bree Tanner, convertida en vampiressa per Victoria, la qual vol matar a Bella per venjar la seua parella morta per Edward. Els que hem llegit la saga ja s'aclarim, per això els que no, els aconsellem la lectura des del primer llibre.
Bree Tanner forma part junt a altres vampirs de l'exèrcit amb el qual Victoria vol combatre la família Cullen. I eixa és la justificació del llibre, conèixer un moment pel qual el llibre d'Eclipse passa de puntetes i que si quedarà reflejat a la pel·lícula. Altres personatges junt a Bree prénen el protagonisme i ens donen el seu punt de vista de la història.
Tanmateix, el llibre no aporta pràcticament res nou sobre  la família Cullen, la trama principal, els quals apareixen al final del llibre, per això pot resultar un poc decepcionant. De tota manera, una lectura lleugera que es pot portar per entretindre's a la platja.

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig